Nyheter

Heja Sverige!

Grattis Sverige!

Först var det Sverige som upptäckte den fantastiska normalklassade flygplanet Tecnam P2002-JF som har tjänstgjort i Europa och de flesta större flygskolor sedan början av 90 talet, sedan var det Norge och efter det var det finlands största flygskola som köpte hela åtta stycken Tecnam P2002-JF för hela sin skolverksamhet och nu är det Sverige igen!

Under oktober levereras första Tecnam med Glass cockpit till Sverige.

Många spännande nyheter och erbjudande väntas under kommande höst och vinter i Både Sverige och Norge. Ring eller maila oss så berättar vi gärna mer. Vad sägs om första Glasscockpit till Sverige eller varför inte en Tecnam P2006-Twin som för första gången ska flygas i scandinavisk luftrum!

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
Din Tecnam Distributör i Norden
Tel. +46 33 23 96 96
info@netman.se