Om oss

 

Välkommen till Aviation Network!

Företaget Aviation Network är distributör av den fantastiska flygplanstillverkaren Tecnam i Sverige, Norge och Danmark. Vi erbjuder våra kunder den ”lilla extra” som översätter deras behov och önskemål till praktiskt gångbara och ekonomiska lösningar.

Företaget är idag mycket aktiv inom det privata flyget och kan bistå med utbildning, demonstration och försäljning av flygplan, avionik och flygplansdelar.

Vår gedigna och aktuella erfarenhet inom allmän flyget samt våra certifierade partners garanterar kvaliteten på alla produkter och utfört arbete hos oss.

Som distributör av Tecnam kan vi erbjuda er flera varierande modeller för att tillmötesgå all er behov. Från enkla ultralätt modeller till LSA och certifierade CS/VLA för flygskolor, klubbar och nu även den fantastiska världsnyheten P2006-T ”The Twin” en revolutionerade två motorig flygplan som är unik i sin klass.

Tecnams flygplan finns över hela jorden och används idag av många flygskolor, klubbar och privatpersoner världen över. Ta gärna en titt runt hemsidan och bekanta dig mer med Tecnams fantastiska flygplan.

Önskar ni veta mer om Tecnams alla modeller skicka ett mail redan idag. Skicka mail…

 

Vänliga Hälsningar

Aviation Network