Nyheter

Nu öppnar vi portarna till AERO 2013!

Under 24-27 april kommer vi att finnas på AERO 2013 i Friedrichshafen i tyskland.

Tecnam är återigen guldsponsor för AERO 2013 som går årligen i Friedrichshafen i Tyskland där Tecnam bjuder på många nyheter inom allmänflyget. Årets nyheter bland tvåsitsiga kommer att vara inom kategorierna LSA, VLA, ultralätt och naturligtvis de nya familjemedlemmar aerobatic Snap och lyxmodellen Astore. Klubb och Flygskolfavoriterna P92, P2002 och numera P2008 kommer att visas med nya utrustningspaket och inredningar för både VFR dag och VFR natt skolning.

Bland vår fyrsitsiga flygplan kommer Tecnam P2010 och Twin P2006 finnas med olika utrustningar och tillbehör för 2013.

Fråga efter oss när du besöker vår monter under mässan så berättar vi mer om Tecnam´s olika flygplansmodeller.

Välkomna!

Aviation Netman logotyp