Nyheter

TACK! Alla besökare Aero 2013 Friedrichshafen!

Nu är vi tillbaka från Aero 2013 i Friedrichshafen.

tecnam_team_2013

En intressant och spännande mässa där Tecnam hade återigen största montern med flera spännande modeller.

Nu är även statistiken klar med alla besökare och vi har slagit alla rekord i antalet besökare. Det var en hel del gamla och nya kunder som kunde frossa bland alla nyheter och modeller som visades på mässan och årets Nyheter var den lågvingade Astore och Aerobatic Snap som vi har tidigare introducerat på vår hemsida. Håll utkik på hemsidan där vi kommer att visa ännu mer bilder snart…

Mest av allt var man imponerade av den nya fyrsitsiga klubb flygplanet P2010. Stor och ljus kabin som alla andra Tecnam modeller med fina linjer. Både prisbilden och prestandan imponerade på besökarna. Flygplanet kommer att erbjudas med olika instrumentering, från analoga VFR klockor till mörker och fullständig IFR glass cockpit för den som önskar.

P2006-T var i en klass för sig och man kunde stoltsera med den stabila konstruktion och rymliga kabinen som var mycket imponerande. Tecnam P2006-Twin är en världsunik tvåmotorig flygplan som körs på 2st Rotax 100hk motorer med en fantastisk single engine prestanda. Flygplanet har fantastiska flyg egenskaper och är mycket ekonomisk i jämförelse med alla andra twin och snabba single engine maskiner som finns idag, både när det gäller inköp, prestanda och operativa kostnader. Tecnam P2006-T som även kallas för flygskolefavoriten har sålts i mer än 120 st och sedan en tid tillbaka kör EFTA flygskolan all sin professionella utbildning på en Tecnam P2006 Twin. Det finns även numer ytterligare ett flygplan hos Aarhus Flyveskol i Danmark som kommer att användas för deras skolning.

Slutligen vill vi än en gång tacka er alla och välkomna er att kontakta oss för mer information på Tecnam´s alla modeller.