Events

Grattis Värnamo på 50 år!

tecnamologo1

Under söndag den 17:e september bjöd Värnamo flygklubb på en fest för att fira fantastiska 50 år av sin verksamhet. Tecnam hade nöjet att vara närvarande med en Tecnam P2008-JC, SE-MII och önskar gratulera den anrika flygklubben all lycka för kommande år.

Många besökare hade kommit med sina flygplan och kunde njuta av en fantastisk dag med mycket flygsnack och en god ”Flyg Pyttipanna” som klubben via sina duktiga kockar bjöd på.

varnamobesok1

Som vanligt är det mycket intresse kring Tecnam P2008-JC som  med sin moderna teknik, komfort och rymliga kabin imponerar på åskådarna. Simon Carlsson berättade stolt om flygplanets goda egenskaper som passar sig utmärkt till alla klubbar och flygskolor som önskar modernisera och förnya sin flygplansflotta samtidigt som man utnyttjar den moderna tekniken som erbjuder ett mycket attraktivt pris som lockar nya och gamla flygare till klubbarna (igen).

varnamobesok2

Har ni också frågor och funderingar på att effektivisera och modernisera er flygklubb eller flygskola så skicka ett mail eller slå oss en signal så berättar vi hur Tecnam kan hjälpa er med hela flygplansflottan.

Aviation Netman logotyp