Nyheter

Tack för besöket på Aero i Friedrichshafen!

Tack alla besökare!

Tack alla skandinaviska kunder som besökte vår monter under Aero Friedrichshafen i Tyskland.

Under fyra dagar hade vi nöjet att få besök av många norska, svenska och danska besökare som kunde se och prova olika flygplan från italienska Tecnam. Tecnam har återigen satsat hårt på fullt certifierade flygplan för IFR/VFR och VFR-Night skolning. Våra välbeprövade Tecnam P2002-JF, Tecnam P2008-JC och numera Tecnam P Twenty Ten har utvecklats och förbättras för de olika europeiska marknader och används numera av flera professionella flygskolor runtom i världen.

Tecnam kan genom sitt finansieringsprogram erbjuda mycket förmånliga finansiering vid köp av alla våra flygplansmodeller. Hör av er redan idag så kan vi tillsammans modernisera er flygplansflotta.