Nyheter

Flera flyguppvisningar av Tecnam och GAMA boken!

Under våren och sommaren är det mycket aktivitet hos Tecnam. Vi har direkt efter succén på Aero 2017 i Tyskland fortsatt till England och senast i Frankrike där Tecnam visade hela styrkan från enkla Ultralätta modeller till full IFR utrustade Tecma P2010 och naturligtvis Tecnam Twin p2006.

Många har även uppmärksammat den fantastiska försäljningsrekordet för Tecnam som har presenterats på GAMA (General Aviation Manufacturer Association) där Tecnam har passerat flera andra flygplanstillverkare och visar en ännu starkare uppåtgående trend med sina flygplan.

Läs gärna om antalet sålda flygplan hos de olika flygplanstillverkare:

https://gama.aero/wp-content/uploads/2016-GAMA-Databook_forWeb.pdf

Under sensommaren och hösten kommer ännu fler flygskolor i Scandinavian att starta sina verksamheter med just flygplan från Tecnam. Vi återkommer med ännu mer glada nyheter senare.

 

Går ni i flygplanstankar? Ring oss idag så berättar vi om alla våra fantastiska modeller.