Events

Specialerbjudande för Tecnam P2006-T!

Under oktober och november har vi nöjet att erbjuda välutrustade Tecnam P2006-T till ett mycket reducerat pris. Erbjudandet är centralstyrt från Tecnam och gäller de första 10 flygplan som säljs under oktober och november.

Står ni inför en förnyelse eller nyskaffning av tvåmotor flygplan så kommer här ett mycket attraktivt erbjudande för analoga och glasscockpit utrustade IFR-flygplan från Tecnam.

Samtliga flygplan i erbjudandet är IFR-utrustade med uppgradering av interiören enligt Tecnams senaste Bluline leather.

Tecnam P2006-T, är ett världsunikt flygplan som drivs av två Rotax motorer med en förbrukning på endast 38 liter i timme! Tecnam P2006 är dessutom världens enda certifierade Twin som kan köras på blyfri bilbränsle.

Tecnam P2006 med sin låga drift och inköpskostnad, höga komfort, fina flygegenskaper i samband med Rotax tysta motorer erbjuder inte bara ett ekonomiskt flygplan utan även ett miljövänligt alternativ både när det gäller minskade bränsleförbrukning, användning av blyfribränsle, minskad buller och mindre utsläpp än andra liknande flygplan.

Kontakta oss redan idag för mer information om finansiering och Tecnam´s olika flygplansmodeller.

Klicka här för att ta del av erbjudandet