Nyheter

Tecnam P2008-JC

Fler och fler klubbar kontaktar oss beträffande förnyelse av flygplansparken samt de nya flygplanen från Tecnam som har moderniserat många flygskolor och klubbar runtom i världen.

I senaste utgåvan av flygmagasinet ”FFK NYTT” som ges ut av Frivilliga Flygkåren i Sverige kan man läsa kårchefens upplevelse när han provflög Tecnam P2008-JC ”Planet är lättfluget vilket är lätt att utföra bra flygningar för våra uppdragsgivare. Tecnam har valt att EASA-registrera flygplanet så det är bara att använda planet utan restriktioner i verksamheten”

Tecnam P2008-JC är EASA certifierad i enlighet med Normalklass vilket innebär all privat och kommersiell verksamhet samt flygning under mörker! VFR-Night

”Flygplanet var en positiv upplevelse och jag ser fram emot att få flyga det igen!” säger kårchefen.

Har ni också frågor och funderingar på att effektivisera och modernisera er flygklubb eller flygskola så skicka ett mail eller slå oss signal så berättar vi hur Tecnam kan hjälpa er med hela flygplansköpet.

Aviation Netman logotyp