Nyheter

Gott Nytt År!

Ny hemsida hos Tecnam

Vi på Aviation Network önskar alla våra besökare ett gott nytt år. Hoppas 2021 blir ett mycket bättre år för oss alla och bjuder på många härliga flygstunder.

Vi är mycket glada att informera er, som ett led i den nya strategin för TECNAM har man nu introducerat en ny hemsida www.tecnam.com

Vi strävar alltid efter att förse våra kunder och partners med den mest exakta och uppdaterade informationen om Tecnam alla flygplansmodeller och alla händelser och nyheter kring vår utveckling.

Vårt mål med den nya webbplatsen är att ge våra besökare ett enklare sätt att lära sig mer om Tecnam och våra flygplansmodeller baserat på egna valet för att enklare hitta ditt nya flygplan, för kommersiellverksamhet, specialuppdrag, flygskolor, klubbar och privatflygning samt förbättrade karriärsidor. Den nya webbplatsen ger bättre tillgång till vem vi är, hur vi arbetar, vilka tjänster vi erbjuder samt introducera våra medarbetare som kommer att följa med bloggen och ett kommande avsnitt om kunskapsseminarier som vi kommer att informera er senare.

Walter Da Costa 
Chief Sales Officer (CSO)