Nyheter

Grattis Sverige till SE-MJR Tecnam P2008-JC MkII, Premium Edition.

Grattis Sverige till SE-MJR Tecnam P2008-JC MkII, Premium Edition.

Nu kör vi i gång direkt efter semestern!

Under september har vi nöjet att flyga hem senaste kärran från Italien till Sverige där flygplanet kommer att finnas för beskådning. Följ oss gärna oss på Instagram under namnet Tecnamnordic där ni kan följa med på hela resan från Neapel till Sverige.

Flygplanet SE-MJR kommer att vara utrustad med all nödvändig utrustning för VFR och VFR-Night (mörker) flygning enligt de nya regelverken.

Önskar du eller din klubb veta mer om flygplanet Tecnam P2008-JC eller våra andra fantastiska flygplan så hör av dig via email eller telefon så berättar vi gärna om hur just ni kan bli en del av vår glada Tecnam familj.

Klicka på länken för mer information och bilder om flygplanet Tecnam P2008…