Nyheter

Tecnam shapes the future of IFR aviation training with the P-Mentor

Det officiella födelsedatumet för Tecnam P-mentor blev 7:e april 2022

Flygplanet kommer att visas upp för en världsomspännande premiär på AERO Friedrichshafen på Tecnam monter i hall A4-319.

”Mentor: en erfaren och pålitlig person som du litar på för att ge dig råd och vägledning, särskilt i din karriär”

Med dessa ord i åtanke startade Tecnam P-Mentor-programmet: en enkel och hållbar lösning för att guida pilotstudenter från deras första flygning till instrumentcertifikatet, allt i ett tvåsitsigt flygplan: IFR; PBN, RNAV; Variabel stigning, autopilot, simulerad infällbar hjull, BRS, mm.

P-Mentorn är den ultimata syntesen av Tecnams ledarskap, kunskap och erfarenhet av lösningar för flygutbildningsorganisationer och privatkunder.

P-Mentorn tillåter komplett PPL-, IR- och UPRT-utbildning, med godkänd PBN/RNAV såväl som AFCS: hela utbildningsplanen med oöverträffad bränsleförbrukning och utsläpp, vilket ytterligare förbättrar den välkända lönsamheten hos Tecnam-tillverkade flotta.