Nyheter

Världspremiär för Tecnam Nya P2010 TDI!

Vi har nöjet att informera er om Tecnam´s första diesel flygplan som är baserade på den nya P2010 modellen.

Tecnam P2010 är den senaste modellen som Tecnam har tagit fram för just flygskolor, klubbar och privatpersoner som önskar en gedigen 4-sitsig flygplan som kan ersätta de äldre trotjänare inom våra kubbar och flygskolor.

Modellen har funnits med 2 olika motorer från Lycoming och numera med en Continental JET Fuel diesel på 170 dieselhästar i ny version undernamnet

P TwentyTen MKII TDI

Ladda gärna hem broschyren och titta på introduktionsfilmen. Tecnam är enda flygplanstillverkare med en komplett flotta av flygplan till alla verksamheter. Från moderna 2-sitsiga och upp till 12-sitsig med olika motoralternativ och numera även med JET Diesel!

Ladda ner broschyren….

Se filmen

Önskar ni veta hur just du kan köpa eller byta till ett nytt och modernt flygplan från en av världens största och äldsta flygplanstillverkare, så kan du kontakta oss så tar vi tillsammans fram en modell som passar just er verksamhet.